Pianoflytt Trelleborg

Vår affärsidé är enkel. Att alltid utföra ett prisvärt och noggrant pianoflytt Trelleborg av högsta kvalitet. Våra kunder ska alltid vara så tillfreds med resultatet pianoflytt Trelleborg att dem gärna återkommer till oss.

Vi har lång erfarenhet av att pianoflytt Trelleborg, hela 12 år. Självklart har vi de försäkringar och trafiktillstånd som gör att din pianoflytt Trelleborg genomförs på ett tryggt sätt. Kontakta oss gärna för att få referenser. Förutom att transportera ditt piano när du flyttar så kan vi även hjälpa dig att transportera hem nyinköpta pianon  från butik. Vårt mål är alltid att din pianoflytt Trelleborg ska kännas trygg och genomföras till en rimlig kostnad!

 

Priser för pianoflytt Trelleborg:

Vi har här skapat en kalkylator som direkt ger dig ett offertförslag, så att du ser vad kostnaden blir för att transportera ditt piano. Priset baseras på faktorer som: storlek, hur lång transportsträckan är och antal våningar ner och upp som pianot behöver flyttas. Får ditt piano plats i hissen på någon eller båda destinationerna så rabatteras priset. Använd vårt kontaktformulär eller ring oss på 076-585 88 52 för att ställa fler frågor.

 

Pianoflytt TrelleborgPris exempel på pianoflytt Ystad:

Pianoflytt från: 1000 kr inkl moms och efter RUT-avdraget. Där pianots vikt ej överskrider 200 kg. Max tre trappsteg får finnas på respektive ställe (hämtning/lämning).

Pianoflytt internt från: 750 kr inkl moms och efter RUT-avdraget. Där pianots vikt ej överskrider 150 kg. Max tre trappsteg får finnas på respektive ställe (hämtning/lämning).

 

Tider:

Vardagar 08.00-18.00

Kontakta oss för billig och trygg pianoflytt Trelleborg!

Kontakta Oss (08:00-18:00) 

Tel:  010-516 47 97 

Mobil: 076 58 58 852

Skicka gärna dina offertförfrågningar hit

info@primeroab.se

Varför Anlita Pianoflytt Trelleborg?

Piano trelleborg
Pianoflytt Trelleborg
Flyttfirma Trelleborg